کامپیوتر رومیزی خود را چطوری بسته بندی کنیم؟ اصولا هر خانه ای یک کامپیوتر رومیزی یعنی مانیوتر، کیس، موس و کیبورد به همراه میز تحریر را در خودش جای داده و در هنگام اسباب کشی بیشتر حواس افراد خانه روی این سیستم میباشد. مثلا من خودم هنگام اثاث کشی بیشتر حواس و دقتم روی کامپیوتر و سیستمم هست. به همین دلیل منی که حساسیت شما روی کامپیوتر شخصیتان را میدانم در این مطلب به راهنمای بسته بندی کامپیوتر میپردازم، با من همراه باشید.
بسته بندی صحیح کامپیوتر
گام به گام با هم به جلو میرویم، اول برویم سراغ قطعات اصلی سیستم:
بسته بندی قطعات اصلی: ابتدا وسایل الکتریکی را از پریز بکشید و اتصالات برقی آن ها را با خود دستگاه بسته بندی کنید. بهترین کارتن جهت بسته بندی این وسایل کارتن فابریک کارخانه میباشد پس دستگاه هایی مانند مانیتور یا کیس را به همراه سیم اتصال آنها داخل کارتن مربوطه بگذارید و با استفاده از چسب پهن درب آن را محکم کنید. حالا اگر کارتن فابریک آن را گم کرده اید چه؟
اول از همه وسیله موردنظر را با استفاده از پلاستیک حباب دار لایه پیچی میکنید تا بطور کامل ایمن شود و سپس داخل کارتن اسباب کشی میگذارید( ببینید دستگاه شما داخل چه سایزی از کارتن جا میشود، داخل همان بگذارید) البته کیس های گیمینگ و امثال آن داخل کارتن اثاث کشی جا نمیگیرند و صرفا باید با پلاستیک ضربه گیر بسته بندی شوند.
بسته بندی میز کامپیوتر: هر سیستمی روی یک میز تحریر سوار شده است که یقینا باید این میز را هم بسته بندی کنید، حالا چگونه؟
اول ببینید که میز شما قابل جداسازی هست یا نه؟! اگر امکان جداکردن هست آن را دمونتاژ کنید تا راحتتر حمل شود و آسیب کمتری به میز شما وارد شود. اگر جدا شد که رویه میز را پلاستیک حباب دار ایمن سازی کنید تا در حمل و نقل آسیبی به آن وارد نشود. سپس به سراغ بدنه و پایه های میز بروید با همین پلاستیک ضربه گیر سایز قسمت های آن را ایمن کنید.
اگر میز قابل جداسازی نبود، لبه ها و گوشه های میز که حساسیت بالایی نسبت به سایز قسمت های آن دارند را با استفاده از نایلون های ضربه گیر بپوشانید تا به دیوارهای شما آسیبی نزنند و همچنین به خود وسیله نیز خسارتی وارد نشود. همچنین پایههای میز که بسیار شکننده هستند را با دقت بسته بندی کنید زیرا امکان آسیب دیدن و شکسته شدن این قسمت از میز بسیار زیاد است.